Endupack sweden1475508429_flag_of_united_kingdom1475508432_flag_of_france1475508497_flag_of_germanyEltete Italia

Glidsäkert mellanlägg

Endupack S.A. var först i Europa med att erbjuda glidsäkra mellanlägg för att förhindra glid på lastpallar. Våra glidsäkra mellanlägg säljs av fler än 45 återförsäljare över hela världen. Tack vare dem kan vi erbjuda kundtjänst av högsta kvalitet, med snabba svar och information, så att du kan hitta rätt lösning för att skydda just dina varor med hjälp av vår expertis och Endupacks tekniska innovation.

stop-gliss

Glidsäkra mellanlägg kan användas i otaliga branscher:

  • Livsmedel
  • Läkemedel
  • Data och elektronik
  • Bygg och anläggning
  • Bilindustrin

…etc.

Våra produkter passar alla företag som använder sig av lastpallar.

Vårt glidsäkra mellanlägg

Vårt glidsäkra mellanlägg kallas för Grip Sheet. Alla våra produkter har beläggningar som ökar friktionen och stabiliteten när du lastar varor på pallar.

gripPad

Olika sorter glidsäkra mellanlägg

Grip Sheet – Helt bestruket mellanlägg –  tillverkat av återvunnen papp (testliner). Arket är helt täckt av glidsäkra prickar.

Strip Grip Sheet – Glidsäkert mellanlägg med randig beläggning  – tillverkat av återvunnen papp (testliner). Arket täcks av glidsäkra prickar i ett randigt mönster, snarare än hela arket.

Square Grip Sheet  – Glidsäkert mellanlägg med rutig beläggning – tillverkat av återvunnen papp (testliner). Arket har ett rutigt mönster med glidsäkra prickar som täcker 30% av ytan.

Clear Grip – tillverkad av polymer. Glidsäkra prickar täcker hela arkets yta. Produkten är helt vattentät, tvättbar och genomskinlig.

Grip Pad – tillverkad i wellpapp. En glidsäker beläggning täcker arkets yta för att skydda varor som lastas ovanpå arket.

Fördelarna med Endupacks mellanlägg

  • Glidsäkert – Mellanläggen stabiliserar och skyddar dina varor på lastpallarna.
  • Ekonomiskt – Mellanläggen kan användas om och om igen och ersätta kostsamma ark i kartong.
  • Användarvänligt – Arken kan användas för att lasta för hand eller maskinellt.
  • Effektivt – våra ark kan ersätta tung kartong och minska avfallet.

 

Hör gärna av dig om du är intresserad av våra mellanlägg. Våra experter står till tjänst med prover och hjälper dig att hitta rätt produkt till rätt pris.