Endupack sweden1475508429_flag_of_united_kingdom1475508432_flag_of_france1475508497_flag_of_germanyEltete Italia

Om Endupack

Endupack ger dig alltid mer…

Endupack S.A.: Glidsäker papp sedan 1987

Endupack SA är en global tillverkare av återvinningsbart, glidsäkert papper. Endupack erbjuder flera lösningar för halkskydd för alla dina fraktbehov. Endupack har sitt huvudkontor i Frankrike men arbetar med 35 återförsäljare över hela världen. Företaget använder sig av det globala initiativet 3R: Replace (ersätt), Reduce (reducera) och Recycle (återvinn). Initiativet passar perfekt för våra lösningar med glidsäkra produkter. Våra mellanlägg i papp ersätter den vanliga, tjocka kartongen som används, vilket minskar avfall och rester från paketering. Produktens vattentäta design ser till att lasten skyddas från skador, och arken är 100% återanvändningsbara plus återvinningsbara.

Beställ prover på glidsäker papp

Om Grip Sheet-projektet

Projektet Grip Sheet Online ämnar att sprida information. Webbsidan gripsheet-endupack.se tillhandahåller information om våra produkter och lösningar för halkskydd för både besökare och kunder. Den erbjuder även gratis prisoffert och bilder som illustrerar fördelarna med glidsäkert papper. Den som vill prova på produkten kan höra av sig till vårt team genom hemsidan.

Läs vår blogg

Markaden för Grip Sheet glidsäkert papper

Vem är intresserad av Grip Sheets? Jo, alla företag som tycker det är viktigt med tålig paketering av hög kvalitet. Endupack erbjuder flera kvalitetsprodukter som är tillverkade för att tillgodose varje kunds behov – vare sig de lastar pallar för hand eller maskinellt.

Våra produkter används för livsmedel, läkemedel och kosmetika, kemiska produkter, tillverkning, data och elektronik.

Se priser för vår glidsäkra papp