Endupack sweden1475508429_flag_of_united_kingdom1475508432_flag_of_france1475508497_flag_of_germanyEltete Italia

Grip’n Slip Sheet

Transportera varor istället för träpallar

Grip´n Slip Sheets ersätter träpallarna

Grip´n Slip Sheets är tillverkade i kraftliner med ett inbyggt Grip Sheet överst. Produktens smala design ersätter de otympliga, tunga lastpallarna för att ge dig mer utrymme och en lägre lastvikt, vilket blir billigare i längden.

Det övre lagret garanterar att produkterna som packas ovanpå det sitter på plats för en enkel transportsträcka mellan lastbilen och varulagret, och vice versa. Du kan stapla mellanlägg mellan varje lager av produkter för att spara ännu mer plats och vikt för lägre fraktkostnader. Arket Grip’n Slip tillverkas oftast i två storlekar (1200x800 mm eller 1200x1000 mm) och har två 75 mm breda flikar för enkel hantering. Vanligtvis hanteras den unika produkten med ett tillbehör till gaffeltrucken som kallas Push Pull.

Se priser för Grip’n Slip Sheet

Grip’n Slip vs Träpallar

LÄGRE INKÖPSKOSTNAD

Ett ark Grip´n Slip är 2-3 gånger billigare än en träpall

MER UTRYMME = MINDRE AVFALL = LÄGRE FRAKTKOSTNADER

1000 Grip’n Slip-ark motsvarar en kubikmeter i volym. 1 000 träpallar motsvarar å andra sidan 70 kubikmeter.

Se priser för Grip’n Slip Sheet

Grip´n Slip från Endupack SA

Endupack SAs Grip’n Slip håller hög kvalitet och är tillverkade med kraftliner i nymassa och glidsäkert papper med bestrykning. Arken tillverkas i flera olika tjocklekar för att tillgodose olika behov beroende på lastens vikt. Arket på 0,9 mm tål en last på 800 kilo och arket på 1,2 mm tål upp till 1 100 kilo. Fördelen med den här unika produkten är dess glidsäkra ytskikt som ökar stabiliteten i lastens grundlager.

Se priser för Grip’n Slip Sheet

Fördelar med Grip´n Slip Sheet

Träpallar: När du lastar en container genom att packa pallarna dubbelt får du en last på  30 cm/m2 av träpallar, vilket sammanlagt blir mer än 700 kilo.

Grip´n Slip: När du  lastar med Grip’n Slip får du endast en last på 1.8 mm/m2 extra, med bara 30 kg kraftliner-papp. Det reducerar dina kostnader för frakt och inköp med över 80% tack vare den lättare vikten och att utrymmet används mer effektivt.

Se priser för Grip’n Slip Sheet

Grip’n Slip Sheet