Endupack sweden1475508429_flag_of_united_kingdom1475508432_flag_of_france1475508497_flag_of_germanyEltete Italia

Endupacks glidsäkra papper

Skydda dina varor med våra Grip Sheets

Glidsäkert papper skyddar dina varor under frakten

Endupack erbjuder flera produkter med glidsäker papp, tillverkad av återvunnet papper (papper som är helt belagt och papper som har ränder eller fyrkanter med beläggning). Du kan läsa mer om Endupacks glidsäkra lösningar nedan. Vårt unika Grip Sheet stabiliserar lasten på pallen genom att minsta friktionskoefficienten. Det skapar god stabilitet och minskar antalet skador och klagomål.

Vårt prisBeställ prover

Fördelarna med glidsäker papp

 • 1

  Ökad stabilitet på lasten

  En glidsäker bestrykning ökar friktionskoefficienten i våra Grip Sheets. Tack vare den unika beläggningen kan den glidsäkra pappen öka stabiliteten när du lastar dina produkter på en lastpall och förhindra farligt glid vid frakt, till exempel i svängarna. När du investerar i glidsäker papp från Endupack skyddar du både dina varor under frakt och minskar skador och klagomål.

 • 2

  Spara på ekonomin och miljön

  Det unika, glidsäkra arket kan användas om och om igen utan att du behöver oroa dig för slitage, skada eller vattenskada. Den glidsäkra pappen på 90gr/m2 kan enkelt ersätta vanlig kartong och betyder att du slipper köpa ny papp varje gång. Pappen är tillräckligt tunn att spara plats samtidigt som den ökar stabiliteten. Vårat Grip Sheet är även tillverkat av 100% återvunnet material, och har alltså ingen negativ inverkan på miljön. På så sätt kan du minska avfall och spara på dyrbart utrymme på lagret samtidigt som du skyddar miljön.

 • 3

  Säkerhet på arbetsplatsen

  Eftersom de glidsäkra mellanläggen ökar stabiliteten i lasten minskar de riskerna för skador och skyddar dina anställda när de lastar och lastar av varorna.

Ladda ner information om glidsäker papp

Endupacks glidsäkra lösningar

Grip Sheet - Helt bestruket glidsäkert papper

Vårt helt bestrukna mellanlägg tillverkas av en sorts återvunnet papper som kallas testliner. Beläggningen med glidskydd täcker båda sidorna av arket för att fördela lasten och skydda den från glid. Tack vare den unika beläggningen skyddas pappen samtidigt som friktionen ökar och håller dina produkter stadigt på plats under frakten.

Tillgängliga ytvikter  - 60g, 90g, 120g, 150g, 220g och 300g

Vårt prisBeställ prover

Grip Sheet alternate stripes -  Glidsäkert papper med linjär bestrykning

Det glidsäkra pappret med linjär beläggning är också tillverkat av återvunnen testliner. Liksom det helt bestrukna arket behandlas båda sidorna av produkten, men linjärt snarare än över hela ytan. Beläggningen täcker ca 50% av ytan så att du får ett effektivt glidskydd till en mindre kostnad.

Tillgängliga ytvikter  - 60g, 90g, 120g, 160g, 220g och 300g

Vårt prisBeställ prover

Square Grip - Glidsäkert papper med fyrkantig bestrykning

Det glidsäkra pappret med bestrykning i fyrkantigt mönster tillverkas av testliner, det vill säga återvunnet papper. Beläggningen täcker båda sidorna av arket och fördelas över fyrkanter som liknar en schackbräda. Fyrkanterna täcker ca 30% av ytan, vilket gör det glidsäkra pappret med fyrkantig bestrykning ett billigt alternativ till det helt bestrukna pappret.

Tillgängliga ytvikter  - 60g, 90g, 120g, 160g, 220g och 300g

Vårt prisBeställ prover

Clear Grip

Det genomskinliga arket är tillverkat av en polyesterhinna som är helt vattentät, transparent och som kan rengöras. Det här unika, glidsäkra arket är perfekt för produkter som kräver hög hygienisk standard, och det kan användas om och om igen.

Tillgängliga ytvikter   - 70gr/m2  (50µ) och 105 gr/m2 (75µ) 

Vårt prisBeställ prover

GripPad - Mellanlägg i wellark

Våra mellanlägg i wellark är tillverkade av kartong och bestrukna med en glidsäker beläggning. Beläggningen täcker arkets både sidor och är jämnt fördelad. Den här produkten passar perfekt för extra tunga produkter.

Vårt prisBeställ prover

Applications of our non-slip paper